53314708262 34fb83701d k
01 juli 2024

4 redenen waarom jij Work Smarter niet wilt missen

Work Smarter is hét inspiratie- en netwerkevent voor ondernemers en accountants die slimmer willen werken en hun bedrijf willen laten groeien. Op 7 november komt het evenement weer naar Nederland en wordt de Werkspoorkathedraal in Utrecht omgetoverd tot één grote inspiratie- en netwerkhub. In deze blog vertellen we je waarom jij als ondernemer of accountant dit event écht niet mag missen.

1. Word geïnspireerd door ervaren sprekers met diverse expertises.

Voor inspiratie kan je dit jaar weer terecht op twee gespecialiseerde podia. Eentje is volledig gewijd aan ondernemerschap en alles wat daarbij komt kijken. En het andere focust op accountancy Zo is er altijd een sessie die voor jou relevant is.

We hebben dan ook een groot aantal gave sprekers voor jou in petto. Onder andere Esther Vergeer, ex-topsporter en Chef de Mission van de Paralympische Spelen. Ze vertelt daar eerlijk over haar uitzonderlijke sportcarrière en hoe ze omgaat met tegenslagen. Doorzettingsvermogen, motivatie en enthousiasme zijn daarbij de sleutelwoorden. Femke Hogema, eigenaar Profit First Professionals, gaat in haar interactieve sessie dan weer in op de drie cruciale elementen zijn die de beschikbare tijd van accountants beïnvloeden. En ook de CEO van Visma, Merete Hverven, maakt haar opwachting op Work Smarter.

Binnenkort laten we nog heel wat andere mooie namen op je los. Stay tuned…

2. Leerzame workshops om jouw bedrijf nog beter op de markt te zetten.

Naast de sessies van onze sprekers, kan je ook terecht in de domes voor een groot aantal workshops. Of je nu op zoek bent naar concrete tips en tools om bijvoorbeeld AI in te zetten in je accountancykantoor, of op zoek bent om bepaalde processen verder te digitaliseren in je onderneming, er is voor elk wat wils. Laat je inspireren en ontdek hoe je slimmer kunt werken en groei mogelijk maakt voor jouw bedrijf.

3. Tal van slimme bedrijfsoplossingen om jouw softwarestraat te verbeteren.

Op Work Smarter staan Visma-experts van verschillende bedrijfsoplossingen voor jou klaar om al je vragen te beantwoorden. Op zoek naar een nieuwe tool? Vragen bij je huidige software die je meteen aan de juiste mensen wil stellen? Loop even langs, of plan op voorhand een gesprek via de Conversation Starter-app.

Zo kom jij op één plek alles te weten over het optimaliseren van jouw werkprocessen. Van losse boekhoudsoftware tot een all-in-one oplossing.

4. Eindeloos netwerken onder het genot van een hapje en drankje.

Met meer dan 600 gelijkgestemde accountants en ondernemers is Work Smarter dé ideale plek om te netwerken onder het genot van een hapje en een drankje.

Genoeg redenen dus om gelijk jouw ticket te kopen! Wacht niet te lang: hoe eerder je koopt, hoe hoger de korting.

Laat je meenemen in de wereld van slimmer werken en ontmoet nieuwe mensen.

Reserveer jouw plek