Partners

Work Smarter wordt georganiseerd door [x] enthousiaste Visma-partners. Met hun digitale oplossingen maken zij Work Smarter bovendien nog net dat tikkeltje interessanter en relevanter.

Ontdek hier welke partners er allemaal voor je klaar staan op 7 november in Utrecht.

Type Teamleader

Als ondernemer heb je je handen vol aan je zaak en alles wat daarbij komt kijken. Daarom maakt Teamleader je werk makkelijker en je handen vrij. Met onze bedrijfssoftware kun je offertes maken, je klantrelaties managen, factureren en werk plannen. En dat alles op één plek. Zo zorg je ervoor dat alle relevante informatie niet langer versnipperd is over verschillende inboxen, Excel sheets en software. Resultaat: een perfect overzicht van je verkoopkansen, projecten en betalingen; en misschien nog crucialer: een haarscherp beeld van hoe je bedrijf presteert.

Meer dan 15000 ondernemers en hun teams geven het papierwerk uit handen met Teamleaders bedrijfssoftware. Meer gedaan, minder gedoe. Klinkt goed?

Meer over Teamleader

Yuki Default

Yuki is leverancier van boekhoudsoftware voor accountantskantoren en het mkb in Nederland en België. Sinds 2007 is het onze missie om boekhouden slimmer, eenvoudiger én leuker te maken met behulp van een sterk geautomatiseerd online boekhoudplatform. Onze slimme software-oplossingen helpen onze klanten om hun werk te digitaliseren en te automatiseren. Zo vertalen we innovatie en intelligentie naar gemak. Denk daarbij aan het eenvoudig aanleveren van bonnen en facturen, het volledig automatisch herkennen van documenten en het 24/7 beschikken over up-to-date cijfers.

Met het Yuki-platform creëren accountantskantoren en mkb'ers meer efficiëntie, inzicht en daadkracht. Zo geeft Yuki kleur aan de wereld van accountancy en boekhouden.

Meer over Yuki

Nmbrs Default

Nmbrs is een toonaangevend HR-bedrijf dat zich inzet om medewerkers de best mogelijke HR-service te bieden. Met geavanceerde HR- en payroll software helpt Nmbrs HR-professionals en ondernemers om tijd te besparen en zich te concentreren op het belangrijkste aspect van hun bedrijf: hun medewerkers. Nmbrs biedt een breed scala aan HR-functionaliteiten en mogelijkheden voor integratie met bestaande software. Met een scherpe prijs voor álle HR functionaliteiten in één pakket, onderscheidt Nmbrs zich als een betrouwbare partner voor een gelukkige en efficiënte werkomgeving.

Meer over Nmbrs

E Accounting Default

Visma eAccounting helpt ondernemers met de basis van hun bedrijf: een betrouwbare financiële administratie.

Hoe dan? We willen het ondernemers zo makkelijk mogelijk maken. Visma eAccounting biedt slimme tips en trucs om de administratie op orde te hebben en te houden. Dat scheelt tijd en zo weet je als ondernemer op elk moment hoe je er financieel voor staat. Dat helpt om goede zakelijke keuzes te maken en grip te houden op je resultaten.

Visma eAccounting is niet het zoveelste boekhoudpakket maar unieke software, ontwikkeld vanuit de gedachte om kantoren zo efficiënt mogelijk te laten werken en optimale samenwerking met klanten te kunnen realiseren. Laat de techniek voor je werken!

Meer over Visma eAccounting

Visionplanner Default

Van cijfers naar inzicht. Met behulp van Visionplanner maken 5.000 accountants- en administratiekantoren moeiteloos rapportages zoals jaarrekeningen, tussentijdse rapportages, begrotingen, prognoses en benchmarks. Hiermee bieden zij 250.000 ondernemers financieel inzicht als basis voor doordachte beslissingen.

Bij Visionplanner geloven we in de kracht van samenwerking tussen financieel specialisten en ondernemers. Onze online samenwerkingsomgeving helpt de adviseurs om nauw contact te onderhouden en advies te geven bij alle uitdagingen die een ondernemer tegenkomt. Of het nu gaat om strategische beslissingen, groeimogelijkheden of kostenoptimalisatie, onze software assisteert in het geven van menselijk advies.

Met een team van 140 medewerkers, waarvan velen een achtergrond hebben in de accountancy, zorgen wij ervoor dat onze software naadloos aansluit op de behoeften van kantoren én de ondernemers. Door voortdurend te innoveren blijven wij anticiperen op veranderingen binnen de accountancybranche. Daarbij kijken we naar nieuwe technologieën en vertalen deze naar functies die de efficiency, betrouwbaarheid en werkplezier binnen de accountancybranche vergroten.

Meer over Visionplanner

Cash Default

Iedere business moet bewegen. Mensen, voorraad, geld, machines… als het stilstaat heb je er niets aan. Bij Visma Cash houden we er niet van als er iets stilstaat. Wij brengen beweging in bedrijven. Wij brengen flow in de business. Al sinds 1984.

Als softwareontwikkelaar willen we zakelijke processen soepeler laten lopen. Van boekhouden en voorraadbeheer tot aan betalingssoftware. Daarom bieden wij complete administratieve oplossingen voor accountants en ondernemers die processen volledig willen automatiseren mét persoonlijke service zoals vanouds. Wij brengen alles samen in één flow. Eén ERP-systeem dat meedenkt met de wensen van onze klanten en meegroeit met hun dromen.

Cash brengt beweging in bedrijven en cashflow in de business.

Meer over Cash

Adminpulse Default

Kantoorsoftware die het jou als accountant makkelijker maakt.

Het managen van processen en workflows wordt steeds complexer. Hoe zorg je ervoor dat je de regie en controle behoudt, zodat je blijft voldoen aan de verwachtingen van de ondernemer? En tegelijkertijd aan wet- en regelgeving? Met AdminPulse manage je complexe processen en workflows eenvoudig in de cloud, zodat jouw bedrijf nóg verder kan groeien.

Dankzij handige functies zoals tijdsregistratie, taakbeheer, betalingsopvolging en documentbeheer heb je altijd een glashelder beeld van jouw kantoordossiers. Zo blijft jouw administratie altijd op rolletjes lopen en bespaar je een hoop tijd én geld.

Meer over AdminPulse


Pinkweb Default

Vele bedrijven kennen grote uitdagingen, zoals een hoge werkdruk, personeelstekorten, gevoelige gegevens vertrouwelijk houden en veranderende werkzaamheden. PinkWeb helpt om zo efficiënt en veilig mogelijk documenten te delen, uit te wisselen en te (laten) ondertekenen. En om informatie up-to-date te houden in al je systemen. Alles met zo min mogelijk handmatige stappen, in onze slimme cloudoplossingen. We automatiseren voor jou alle tijdrovende werkzaamheden. Zo riskeer je minder fouten en houd je meer tijd over voor je klanten.

Voorkom risico’s, onnodige administratie en frustratie bij je klanten en medewerkers. PinkWeb brengt informatie uit verschillende systemen samen in één innovatief platform. De combinatie van proceskennis, functionaliteit en de vele integraties zijn onze kracht. Deel en onderteken documenten zonder te hoeven kiezen tussen gemak en veiligheid.

Meer over PinkWeb

Outstanding 24 Default

Wil jij meer grip hebben op jouw debiteurenbeheer? Outstanding24 is aanbieder van software voor online debiteurenbeheer. Met hun gebruiksvriendelijke software zorg je ervoor dat facturen ten minste 30% sneller worden betaald, terwijl jij waardevolle tijd bespaart en volledig in control bent: van een eerste herinnering tot een mogelijke gerechtelijke procedure. Of het debiteurenbeheer nou intern of extern wordt geregeld, door de ondernemer zelf, een accountant of een boekhouder; Outstanding24 zorgt ervoor dat jij je meer kan focussen op de groei van jouw onderneming.

Meer over Outstanding24

Ticketprijs gaat omhoog over:

-dagen
-uren
-minuten
-seconden
Super Speedy Bird
€ 45
excl. BTW beschikbaar t/m 07.06.2024
Speedy Bird
€ 50
excl. BTW beschikbaar t/m 31.08.2024
General Admission
€ 60
excl. BTW beschikbaar t/m 07.11.2024

Koffie, ontbijt, lunch en borrel zitten gewoon inbegrepen in de ticketprijs.