Netwerken via Conversation Starter

Netwerken is een belangrijk onderdeel van Work Smarter, zowel voor onze bezoekers als voor onze partners. En we maken het je lekker makkelijk om mensen te ontmoeten dankzij de Conversation Starter-app. De app gebruik je ook om je plek te reserveren voor workshops en doet dienst als programmaboekje.

Netwerken wordt makkelijker met de Conversation Starter-app.
Zodra je een ticket hebt gekocht, kan je je profiel aanmaken in de app. Daar kan je nu al in contact komen met de andere aanwezigen en de partners. Waarom wachten tot 2 november om te beginnen met netwerken?

"Dankzij Conversation Starter ga je naar huis met heel veel nieuwe contacten en business opportuniteiten."

"Voor mij is Work Smarter: netwerken. Telkens ik hier ben, gebeurt het vanzelf. Na een half uur heb ik al vier gesprekken.”

52185222597 afca820b62 k

"Van leuke contacten tot potentiële klanten. Naar Work Smarter kom je om te netwerken."

Conversation Starter White

Hoe werkt het?

  • Zodra je een ticket voor Work Smarter koopt, krijg je een link doorgestuurd van app@mg.conversationstarter.net om je profiel aan te maken.

  • Registreer je via die link en maak een profiel aan. Geen link ontvangen? Je krijgt binnenkort nog een reminder in je mailbox.

  • Vervolledig je profiel met een omschrijving van je bedrijf of diensten, wie je wilt ontmoeten, en welke kennis en ervaring jij kan aanbieden.

  • Laat je contactgegevens achter en het netwerken kan beginnen!

  • Conversation Starter dient bovendien ook als je digitale programmaboekje: je ziet er de line-up, maar kunt er ook je plek voor workshops mee reserveren.

Kan je niet wachten om te beginnen met netwerken? Koop dan snel je toegangsticket en kom nu al in contact met de andere aanwezigen!

Koop je ticket en begin nu al te netwerken
Maxime Teamleader workshops

Online programmaboekje

Via de Conversation Starter-app vind je ook ook de volledige programmatie terug. Zo maken we ons programmaboekje wat groener (want papier uitgespaard) en kan jij makkelijk je eigen dagprogramma samenstellen.

In de app kan je je ook inschrijven voor de verschillende workshops. Wil je zeker zijn van je plek? Reserveer op voorhand.

51681299656 a9035d6661 c

Tijdens het event

  • Vergeten de app te downloaden? Hoeft niet (maar is wel makkelijk), het platform werkt makkelijk in elke (up-to-date) mobile browser.

  • Sms: 10 minuten voor het event begint krijg je een SMS met een link naar het platform.

  • Ready? Set? Network! 3 minuten voor elke meeting krijg je nog eens een sms'je voor die specifieke ontmoeting.

Network 2

Na het event

Mooi, al die gesprekken, maar moet je heel de dag met visitekaartjes lopen sleuren? Natuurlijk niet. In de lijst met afgelopen meetings vind je steeds de contactgegevens terug van de personen met wie jij een ontmoeting plande. Zo kan je ook na Work Smarter nog makkelijk contact opnemen.