Brian Ye Website Image
Terug naar overzicht

How data is revolutionising our everyday life [ENG]

Brian Ye

Bedrijf

Visma

Functie

Director of Product Analytics

De afgelopen twintig jaar hebben we voortdurend gehoord hoe belangrijk data is. Het heeft bijna een tastbare waarde en is cruciaal om een succesvolle business te runnen.

In zijn keynote laat Brian zien op welke manieren je data kan inzetten om je bedrijf vooruit te helpen. Zo leer je hoe je feedback van klanten kan combineren met gebruiksgegevens om de klantgerichtheid te verbeteren, hoe je je data beter kan beveiligen in een steeds complexer wordend juridisch landschap, en hoe je data kan gebruiken om je rol te veranderen van beheerder naar adviseur.

Over Brian

Brian Ye is Director of Product Analytics bij Visma Group. Hij is een ingenieur in hart en nieren, begon zijn carrière als ingenieur en heeft zich de afgelopen zes jaar beziggehouden met data analytics en wetenschap.

Vandaag is hij verantwoordelijk voor het platform dat productverbeteringen analyseert en aanbeveelt op basis van de input van gebruikers van Visma-producten. Het platform is eigenlijk ontstaan uit een hackathon, en groeide van een eenmansband uit tot een volledig team. Vandaag sleutelt dat team aan 193 Visma-producten en zorgt het ervoor dat Visma steeds user-centric en datagestuurd is. Brian zit ook in de adviesraden voor drie bedrijven in de Visma Group.

Hij heeft een master in computerwetenschappen van het Koninklijk Instituut voor Technologie KTH in Zweden.

Naast zijn werk houdt hij van bakken, fotograferen en hardlopen.

Brian op LinkedIn

Reserveer jouw ticket voor 2024!