Maxime Teamleader workshops
04 oktober 2023

Workshops van Teamleader

Slimmer werken, daar helpt Teamleader haar klanten het hele jaar door mee. Op Work Smarter duiken we dieper in enkele pijnpunten die elke ondernemer wel kent, en hoe Teamleader daar een oplossing voor biedt. Maar je hoort hier ook als eerste welke vernieuwingen eraan komen in Teamleader. Meer uit je Teamleader halen? Of een reden nodig om ermee te beginnen? Hier moet je zijn.

WS23 Elisabeth 2

Is jouw bedrijf klaar voor groei?

Welke tools en strategieën zijn onmisbaar voor de groei van je zaak? In deze workshop laten we je zien hoe je waardevolle leads maakt van je websitebezoekers met Teamleaders contactformulieren. Je ontdekt ook de geheimen van succesvolle salesprocessen en hoe je het lead-to-cash-verhaal kan versnellen.

Lees meer

WS23 Daisy

Slim factureren met Teamleader Focus

Ben je het beu om eindeloos te wachten tot je facturen betaald worden? In deze workshop leer je hoe Teamleader Focus je helpt om sneller betaald te krijgen dankzij o.a. Mollie en e-invoicing, en hoe je met Ponto automatisch betalingen controleert. Ontdek hoe deze tools jouw onderneming naar een hoger niveau tillen.

Lees meer

Maxime

Efficiënte administratie: meerwaarde voor jezelf en je klanten

De dagen worden alsmaar drukker en de verwachtingen van je klanten stijgen ook nog eens. Het is dus essentieel dat je team zich kan focussen op de juiste dingen, omslachtige administratie vermijdt en tegelijkertijd een betere service kan bieden aan je klanten. Ontdek hoe je verder optimaliseert, digitaliseert en tijd omzet in inzichten, voor meer efficiëntie en meerwaarde.

Lees meer

WS23 Dion

Hou elk project binnen deadline en budget

Projectmanagement, een heel gedoe? Niet met de projectmodule van Teamleader Focus. Daarmee weet je altijd exact de kosten, opbrengsten en winsten van elk project en bewaak je moeiteloos deadlines. In deze workshop leer je hoe je nooit meer geld laat liggen en je zaak laat groeien dankzij slim projectmanagement.

Lees meer

Zorg dat je erbij bent!