E Accounting Ronald Harmsen sessie Slim boekhoudenjpg

Laat slimme software je boekhouding doen!

Ronald Harmsen & Patty Swart

Bedrijf

eAccounting & Swart

Functie

Customer Succes Specialist & Eigenaar administratiekantoor Swart

Stage

Growth Dome

Uur

11.40 - 12.10

Voor jou als ondernemer is het bijhouden van je administratie vast je minst favoriete bezigheid. Daarom schuif je dit misschien voor je uit tot het allerlaatste moment. Toch hoort de administratie ook echt bij het ondernemer zijn. Want zonder een goede administratie is je onderneming eigenlijk stuurloos. Je hebt weinig inzicht in je daadwerkelijke financiële situatie en het levert je stress op bij deadlines zoals de btw-aangifteperiode. Zonde, want het is niet nodig! Het kan namelijk ook anders, makkelijker, sneller en slimmer. In een aantal concrete stappen laten wij je de voordelen van een goed geautomatiseerde boekhouding zien waar jij als ondernemer minimale inspanning voor hoeft te verrichten. Na deze sessie heb je concrete handvatten om aan de slag te gaan en de slimme software voor je te laten werken.

Over Ronald

Ronald werkt sinds 2012 bij Visma. In zijn rol als Customer Succes Specialist is hij de expert die met gedegen kennis en passie zowel ondernemers als accountants verder helpt in het optimaliseren van hun processen. Naast implementaties en adviestrajecten geeft hij ook trainingen aan ondernemers en accountants.

Over Patty

Patty Swart is eigenaar van Administratiekantoor Swart te Zaandijk. Het kantoor heeft veel zzp-ers als klant en ook een flink aantal grotere bedrijven, in allerlei branches. Swart ondersteunt ondernemers bij de verwerking van hun administratie en doet de aangiftes omzet-, loon-, vennootschap- en inkomstenbelasting. Maar bovenal houdt het kantoor de vinger aan de pols bij de ontwikkelingen van hun klanten. Door de lijntjes kort te houden, weten zij wat er speelt bij de diverse ondernemingen en kunnen zij de ondernemers gedurende het jaar goed informeren en proactief adviseren over hun bedrijfsvoering.

Reserveer jouw ticket voor 2024!