IMG 1830

Debiteurenbeheer van de toekomst: wanneer zou jij betalen?

Richard Witte en Jan van Veldhuizen

Bedrijf

Outstanding24

Functie

Developers

Stage

Future Dome

Uur

13.40 - 14.10

Wanneer zou jij als klant je factuur betalen? Hoe ver kunnen bedrijven gaan in het innen van hun geld? En worden betalingsherinneringen via WhatsApp en teksten gegenereerd door AI de nieuwe standaard?

In deze interactieve sessie nemen Richard Witte en Jan van Veldhuizen, beiden Developers bij Outstanding24, jullie mee in de toekomst van effectief debiteurenbeheer. Ze bespreken de nieuwste technologieën en de ethische afwegingen die hieruit voort komen aan de hand van een aantal stellingen. Samen zoeken we het antwoord op de vraag wanneer jij je facturen zou betalen. De ideale sessie voor iedereen die wil meepraten over de toekomst van debiteurenbeheer.

Over Richard & Jan

Richard is een van de oprichters van Outstanding24 en het technisch brein achter de software. Met zijn jarenlange ervaring in de wereld van debiteurenbeheer is Richard een echte marktkenner. Jan is van origine Developer bij Onguard en is nu ook al geruime tijd werkzaam bij Outstanding24.
Jan is een echte AI-kenner en vindt het interessant om samen met Richard te experimenteren hoe AI ingezet kan worden in debiteurenbeheer.

Reserveer jouw ticket voor 2024!