WS Amersfoort Map V3

Nul33

7 t/m 9 december

Langestraat 76

3811 AJ Amersfoort

Plan je route

Wat mag je verwachten?

Je kunt op elk moment binnenwandelen met al je ondernemersvragen of tussendoor je laptop openklappen om te werken in Nul33. Of we starten je nieuwe Teamleader-account ter plaatse voor je op. Maar er zijn natuurlijk ook praktische workshops die helpen om je onderneming efficiënter te runnen en interessante sprekers met positieve ondernemersverhalen. En we verzorgen eten en drinken uiteraard.

Workshops

Haal het meeste uit onze software en krijg tips van onze partners.

Lees meer

Sprekers

Ontdek inspirerende verhalen van andere ondernemers.

Lees meer
51534300836 398ff5859d 6k 1

Netwerken

3 dagen lang is Nul33 dé hotspot om nieuwe contacten te leggen.

Workshops

Slimmer werken, daarvoor kun je misschien wel wat tips gebruiken. 3 dagen lang plannen Teamleader en haar partners dan ook verschillende workshops die jou helpen om je zaak overzichtelijker en efficiënter te runnen.

Ontdek alle workshops

Programma

 • Dag 1

  De eerste dag staan er heel wat workshops op het programma die je helpen om snel en professioneel facturen en offertes te maken, efficiënt meetings te plannen of je slaes-traject verbeteren.

  Bekijk het programma van dag 1

 • Dag 2

  Op dag 2 leer je opnieuw slimmer werken in tal van workshops en krijg je een hoop inspiratie in de after work talks. Vanaf 16u00 kun je luisteren naar positieve ondernemersverhalen van o.a. Lotte Leufkens en Richard Todd.

  Bekijk het programma van dag 2

 • Dag 3

  Kom op deze laatste dag langs voor een kop koffie en een praatje. Of volg nog een workshop, stel je ondernemersvragen aan onze collega’s en ontmoet nieuwe ondernemers.

  Bekijk het programma van dag 3

51534211266 f0c1c333db k 2
Frame 62
Frame 61
WS Website Netwerken

Netwerken

Maar ook je medeondernemers zijn een bron van inspiratie en nieuwe zakelijke kansen. Op Work Smarter, ook On Tour, staat netwerken centraal. En je kunt natuurlijk steeds terecht bij de mensen van Teamleader voor al je vragen en suggesties om je verdere koers te bepalen.

Van woensdag tot vrijdag kun je vanaf 17:30 uur steeds langskomen om, met een drankje in de hand, lokale ondernemers beter te leren kennen.

FAQ

 • 1. Waar moet ik zijn?
  • Nul33 Amersfoort | Langestraat 76. 3811 AJ, Amersfoort
  • De dichtstbijzijnde parkeergarage is Parkeergarage Flintplein – Walikerstraat 14, 3811 WT Amersfoort
  • Kom je met het openbaar vervoer? De dichtstbijzijnde bushalte is Bleekerseiland of Kamp/De Stier (lijn 5,6).
 • 2. Hoeveel kost een ticket?

  De toegang is helemaal gratis. Ook de workshops en de talks kun je gratis volgen. Je plek op voorhand reserveren bij de workshops en de talks is wel noodzakelijk. Je kunt je registreren via het inschrijfformulier.

 • 3. Hoe reserveer ik mijn plek voor een workshop?

  Via het inschrijfformulier kun je je plek reserveren voor een of meerdere workshops.

 • 4. Hoe laat begint het?

  Je bent welkom vanaf 9 uur 's ochtends om je dag te starten met wat netwerken en een kop koffie. Overdag vinden de workshops plaats, het programma vind je hier.

  Op donderdag 8 december kun je de after work talks bijwonen vanaf 16u00.

  Blijf daarna gerust nog plakken om na te praten. Natuurlijk kun je ook heel de dag langsgaan om een praatje te maken met een van onze collega's.

 • 5. Welke workshops kan ik volgen?

  Elke dag kun je verschillende workshops volgen om beter te verkopen, productiever te werken of handige integraties te ontdekken. Hier vind je het volledige overzicht van alle workshops.

 • 6. Naar welke sprekers kan ik luisteren?

  Op donderdag 8 december. vrijdag kun je aan het einde van de dag luisteren naar inspirerende sprekers. Hier ontdek je alle sprekers.

 • 7. Waar vind ik het volledige programma?

  Niet zeker op welke dag je welke workshops kunt volgen? Of hoe laat de sprekers geprogrammeerd staan? Op deze pagina vind je een handig overzicht van het hele programma.

 • 8. Kan ik ook werken in Nul33?

  Zeker. Je kunt tussen workshops door (of ook als je geen workshops volgt) je laptop openklappen en ter plekke werken. Er is WiFi, wat te eten en te drinken, en je kunt altijd een praatje maken met andere ondernemers of mensen van Teamleader.

 • 9. Waarom mag ik Work Smarter On Tour niet missen?

  Het is dé ideale netwerkgelegenheid, zeker voor ondernemers uit Amersfoort en omstreken. Je wordt geïnspireerd en leert je zaak slimmer runnen tijdens de verschillende workshops.

  Maar je kunt ook al je vragen over Teamleader stellen: wil je iets weten over je eigen Teamleader-account of heb je nog wat vragen voor je met Teamleader zou beginnen? Kom langs en vraag maar raak.

 • 10. Is er iets te eten en te drinken?

  Ja. Tijdens de workshops verzorgen wij eten en drinken.

Wil je erbij zijn?

Je ziet het, er staan heel wat workshops op het programma die je helpen om slimmer en efficiënter te werken. Zit er iets voor jou tussen? Schrijf je dan hier in en begin slimmer te werken met jouw zaak!