51681299656 a9035d6661 c
05 oktober 2023

Netwerken? Met Conversation Starter leg je makkelijk nieuwe contacten.

Wil jij het maximale halen uit Work Smarter en met een waslijst aan kwalitatieve, nieuwe contacten naar huis gaan? Daar kunnen we bij helpen. We werken samen met Conversation Starter, de app die contacten leggen wel heel makkelijker maakt. Via de app heb je toegang tot de gastenlijst, al vóór het event begint. Zodra je je ticket koopt, kan je je registreren op de app: ontdek wie er aanwezig is, laat weten naar welke dienst je op zoek bent of welke je in de aanbieding hebt, en plan meteen een meeting op op 2 november.

Matchmaking voor beginners.

Een gesprek beginnen met iemand die je (nog) niet kent, voelt soms wat ongemakkelijk. Conversation Starter haalt die drempel weg. Zelfs als onervaren netwerker kom je zo makkelijk in contact met andere bezoekers en partners op Work Smarter. De app laat je in één oogopslag zien wie ze zijn en wat ze voor je kunnen betekenen. Interessante bio, een verzoek of aanbod dat je triggert? Reageer online, nog voor het event start of ter plaatse op Work Smarter, en maak een afspraak in real life. Tijd gewonnen, sociale drempel overwonnen en alweer een nieuw businesscontact met wie je zaken kan doen.

Zo werkt de netwerk-app.

Zodra je een ticket voor Work Smarter hebt gekocht, krijg je een link in je mailbox van Conversation Starter. Via die link maak je een profiel aan. Een app hoef je niet te downloaden: het platform werkt ook in elke mobiele browser, zolang die maar up-to-date is.

Zodra je geregistreerd bent, kan je contacten leggen en afspraken plannen met andere deelnemers. Tien minuten voor we de deuren van Work Smarter openen, krijg je van ons nog een berichtje met een link naar het platform. We sturen je ook een reminder voor je afspraken, steeds drie minuten voor je meeting start. Zo haal je écht het maximum uit je dag.

Contactgegevens altijd bij de hand.

Van iedereen met wie je een afspraak maakte, heb je automatisch de contactgegevens bij de hand. Dat geldt trouwens niet alleen tijdens, maar ook na het event. Je hoeft dus geen visitekaartjes uit te wisselen om ook na Work Smarter contact te houden: alle info vind je makkelijk terug via je afsprakenoverzicht in de app.

Happy networking!

Programma altijd bij de hand.

Maar de Conversation Starter app vervangt ook het papieren programmaboekje. Zo verspillen we een hoop minder papier en heb jij de volledige line-up altijd op zak. Een keynote missen omdat je niet meer weet wanneer die precies van start gaat? Dat is zó 2022.

Via de app kan je je ook inschrijven voor de verschillende workshops. Of je beslist op de dag zelf dat je toch nog die ene workshop wilt bijwonen. Je plek is zo gereserveerd.