Square foto Leo

Duurzaamheidscompliance: Dat kan makkelijker!

Leo Smit

Bedrijf

SmartTrackers

Functie

CEO SmartTrackers

Stage

Work Smarter Stage

Uur

11.00 - 11.30

Of het nu gaat om de certificering op CO2-Prestatieladder, verantwoording over CSRD of het realiseren van je eigen ambitie: Duurzaamheid is en wordt een steeds belangrijker onderdeel van je bedrijfsvoering.

En daar komt nogal wat bij kijken: Wat willen wij en anderen precies weten? Waar staan we nu en hoe bereiken we onze doelen? Hoe komen we door de audit heen en welke data hebben we nodig? Welke acties zijn er mogelijk en wat is daarvan het effect?

Gelukkig hoeft het niet ingewikkeld te zijn. Je moet gewoon het juiste gereedschap hebben om beslissingen te nemen.

Leo Smit, managing director van SmartTrackers, heeft het duurzaamheidsbeleid slimmer ingericht voor duizenden bedrijven. En hij weet wat er de komende jaren nog op bedrijven afkomt.

Leo praat je helemaal bij en geeft je bruikbare inspiratie om te verduurzamen op de koop toe.

Over Leo

“Zonder krachtig stuursysteem blijft duurzaam ondernemen wishful thinking en op zijn minst ineffectief.”

In 2010 richtte Leo Smit het softwarebedrijf SmartTrackers op. Hiermee gaf hij organisaties het juiste gereedschap in handen om gericht te sturen op duurzaamheidsdoelstellingen.

Meer dan 3.500 bedrijven in Europa maken inmiddels gretig gebruik van die software. Bijvoorbeeld om een CO2-Prestatieladdercertificaat te behalen, om voorbereid te zijn op de CSRD, of om de United Nations Sustainable Development Goals te integreren in de bedrijfsvoering.

Naast oprichter en managing director, is Leo energeticus en docent in energiemanagement. Bovendien heeft hij honderden bedrijven begeleid in het behalen van duurzaamheidscertificaten.

Ten slotte is hij een geboren optimist. Zijn motto: “We kunnen meer met minder.”

Reserveer jouw ticket voor 2024!