Cash Joost van Duren

De kracht van Management By Exception

Joost van Duren

Bedrijf

Cash

Functie

Product Manager Accounting/ERP

Stage

Future Dome

Uur

15.00 - 15.30

Voor accountants is het van cruciaal belang om de kwaliteit en betrouwbaarheid van de financiële cijfers te waarborgen. Of het de boekhouding, salarisadministratie, voorraadadministratie of alle bedrijfsprocessen van jouw klanten betreft, de cijfers moeten kloppen.

Maar nu steeds meer gegevens automatisch verwerkt worden en ook klanten de administraties digitaal kunnen voeden, wordt het controleren van gegevens een steeds grotere taak. Alles controleren kan tijdrovend zijn. Efficiënter is om Management by Exception toe te passen. Laat de software signaleren waar er afwijkingen zijn. Zo hoef jij alleen aandacht te besteden aan zaken die actie of analyse vereisen.

Over Joost

Joost van Duren is sinds 2008 actief in de ERP software branche en werkt inmiddels bijna 10 jaar bij Cash. Begin 2022 maakte hij de stap van Senior Accountmanager naar Product Manager Accounting/ERP. De ervaringen die hij in de praktijk heeft opgedaan tijdens de vele gesprekken met ondernemers, past hij nu toe om de ervaring en de beleving van Cash gebruikers te verbeteren.

Reserveer jouw ticket voor 2024!