IMG 7082

Bouw je employer brand: 5 tips

Jet Bouwman

Bedrijf

Visma

Functie

Marketingstrateeg

Stage

Accountancy Stage

Uur

14.20 - 14.50

Het aantrekken en behouden van de beste mensen is de grootste uitdaging van dit decennium. Terwijl start-ups en snelgroeiende bedrijven te maken hebben met recruimtentissues, worstelen steeds meer bedrijven met het behoud van hun medewerkers.

Cultuur is belangrijker dan ooit, en 40% van internationale sollicitanten (Global Talent Trends) geeft cultuur prioriteit bij het kiezen van een baan. In 2023 is het vrijwel onmogelijk om te concurreren met high-tech bedrijven en bedrijven met een sterk Employer Brand.

De vraag is dus: heb ik een kans om de beste mensen aan te trekken en te behouden in de hypercompetitieve markt van vandaag?

Samen ontdekken we de geheimen van een sterk Employer Brand die het hart en de geest van jouw doelgroep verovert. Je gaat naar huis met 5 praktische tips waar je meteen mee aan de slag kunt.

Over Jet

Jet Bouwman is een gepassioneerde Marketingstrateeg gespecialiseerd in Employer Branding bij Visma Group. In de afgelopen jaren heeft ze zich volop ontwikkeld in het bouwen van sterke werkgeversmerken en het creëren van aantrekkelijke proposities. Haar focus ligt zowel op het behouden van tevreden medewerkers als op het aantrekken van nieuw talent.

In dit competitieve landschap streeft Jet ernaar om vernieuwend te zijn en groei te stimuleren. Ze gaat altijd de uitdaging aan en heeft een ondernemende geest. Haar visie is gericht op het blijvend belang van Employer Branding en het creëren van een toekomst waarin dit hoog op de agenda staat.

Reserveer jouw ticket voor 2024!