E Accounting Jeroen Graafland sessie Touchless boekhoudene

Touchless boekhouden - Op weg naar een toekomst zonder handmatige invoer!

Jeroen Graafland

Bedrijf

Visma eAccounting

Functie

Business Line Director

Stage

Growth Dome

Uur

15.00 - 15.30

Laat de software echt voor je werken! In deze sessie nemen wij je mee hoe je als accountant in een paar eenvoudige stappen samen met je klanten klaar bent voor een toekomst zonder handmatige invoer. Door de verregaande mogelijkheden van automatisering in Visma eAccounting, houd jij tijd over voor andere belangrijke zaken.

Over Jeroen

Jeroen Graafland, van huis uit bedrijfseconoom, ooit begonnen als controller en werkt inmiddels al zijn hele leven in de professional services. Eerst aan de andere kant van de tafel en met name gefocust op business performance improvement en sinds 2016 zelf actief in de IT industrie met focus op professional services / accountancy.

Hij heeft jaren gewerkt bij oa Unit4 aan producten zoals PSA Suite/ Accountancy Gemak en zodoende ook bij veel (internationale) accountantskantoren over de vloer gekomen. Vanuit zijn achtergrond als adviseur voor boards bij implementaties weet hij als geen ander wat het verschil kan maken. Sinds dit jaar is Jeroen Business Line Director bij Visma eAccounting en houdt zich bezig met de groei van de oplossing voor de (typische) Nederlandse markt

Reserveer jouw ticket voor 2024!