0003 Gina Doekhie 103 1

Cybercrime

Gina Doekhie

Functie

Cybercrime Specialist

Stage

Accountancy Stage

Uur

13.40 - 14.10

Cybercrime is groter dan ooit. Zowel particulieren als bedrijven worden steeds vaker het slachtoffer van cybercriminelen. Dit kan in de vorm van phishing, ransomware, CEO fraude, identiteitsfraude of helpdeskfraude. Wat de vorm ook is: de gevolgen zijn groot.

In haar lezing neemt Gina het publiek mee in de donkere wereld van cybercrime. Wat zijn de nieuwste trends en hoe gaan de cybercriminelen te werk? Tijdens deze lezing deelt Gina vanuit haar eigen kennis en ervaring als digitaal forensisch onderzoeker en cybercrime specialist alles over de gevaren van cybercrime voor particulieren en bedrijven. Ook neemt ze je mee in de nieuwste trends en behandelt ze de verschillende vormen van cybercrime.

Ze geeft het publiek handvatten over hoe ze zichzelf kunnen beschermen tegen zulke cyberaanvallen. Het doel van deze interactieve lezing is om het publiek te inspireren om ook echt aan hun cybersecurity te werken, want voorkomen is altijd beter dan genezen!

Over Gina

Gina studeerde af met een dubbele master aan de Universiteit van Amsterdam: Artificial Intelligence & Forensic Science. Bij Fox-IT werkte ze als digitaal forensisch onderzoeker, developer en trainer. Na 7 jaar heeft ze de overstap gemaakt naar de Nederlandse Politie en werkt ze sinds september 2019 voor het Cybercrime Team van de eenheid Den Haag als Cybercrime Specialist. Daarnaast is ze ook Gerechtelijk Deskundige in zowel strafrecht en civiel recht.

Reserveer jouw ticket voor 2024!