E Accounting efacturatie Bob Huisman

Snel, makkelijk en digitaal zaken doen. Peppol!

Bob Huisman

Bedrijf

eAccounting

Functie

Product Manager

Stage

Digital dome

Uur

13.40 - 14.10

Peppol is dé internationale standaard voor het verzenden, ontvangen en verwerken van elektronische facturen en orders. Met Peppol kunnen overheden, bedrijven en andere organisaties eenvoudig, snel en veilig elektronische berichten uitwisselen. De Nederlandse Peppolautoriteit (NPa) is in Nederland toezichthouder op het Peppol-afsprakenstelsel. Het Peppol netwerk - eFacturatie - welke supervoordelen levert het jou als ondernemer en accountant op als je je boekhouding eenvoudig aansluit op het Peppol netwerk. Bob neemt je mee in alle ins en outs van echt electronisch factureren - hoe sluit je aan, hoe is dit dan vervolgens geïntegreerd in je boekhouding en hoe geautomatiseerd is je boekhouding dan meteen op orde is!

Over Bob

Bob is sinds 1999 werkzaam in de software industrie. Dat is inderdaad toen DOS nog regeerde! Als technisch consultant en later Business consultant heeft hij vele accountants kantoren geholpen in de transitie van DOS naar Windows software en daarbij de mogelijkheden van dit platform onder de aandacht gebracht en toegepast. Van XML verwerking tot het automatiseren van processen.

Sinds 2015 is Bob product manager en verantwoordelijk voor het cloudplatform eAccounting. Een platform voor ondernemers en accountants waarbij innovatie centraal staat. Nieuwe technieken en integraties, zoals API’s maar ook PEPPOL en koppelingen met de belastingdienst maken eAccounting een populaire applicatie.

Reserveer jouw ticket voor 2024!