1628952002009

Digitale werkbonnen voor je buitendienst automatisch gekoppeld aan jouw bestaande ERP- of Boekhoudpakket.

Bas Langenhuizen

Bedrijf

OutSmart

Functie

Managing Director

Stage

Future Dome

Uur

11.40 - 12.10

Krijg jij moeilijk grip op je buitendienst processen? Loop jij nog steeds tegen rommelige werkbonnen en veel handmatige handelingen aan? Oprichter van OutSmart Bas Langenhuizen komt het je wel even uitleggen, hoe jij efficiënter kan gaan werken en je buitendienst veel eenvoudiger kan gaan aansturen. Werk papierloos, efficiënt en bespaar tijd en geld met dé digitale werkbon app.

Over Bas

Laten we eens kijken naar de oprichter van OutSmart, Bas Langenhuizen. Van huis uit een strateeg en sales expert begonnen in de wereld van track & trace en telecom. Maar Bas dacht dat hij het allemaal wel beter kon en startte met het digitaliseren van het papieren werkbon proces. Met de komst van de iPad in 2010 en het openstellen van de Appstore voor ontwikkelaars door Apple een voor die tijd uniek concept wat een revolutie voor de Field Service markt betekende.

In 2011, samen met zijn partner in crime, Steven Rigter, besloot Bas om hun eigen digitale werkbon avontuur te beginnen. Ze noemden het de "WerkbonApp," want laten we eerlijk zijn, wie houdt er niet van apps die dingen gewoon doen? Wat begon als een "Eureka!" moment, is uitgegroeid tot niets minder dan OutSmart, de onbetwiste koning van digitale werkbonnen in de Benelux.

Nu, niet alleen is Bas een genie als het aankomt op het transformeren van ouderwetse papierstapels in digitale magie, maar hij heeft ook een flair voor relaties bouwen. In zijn vorige leven als Business Partner Manager in de telecom wereld, wist hij, waar deuren gesloten bleven toch binnen te komen.

En dit brengt ons bij het "Work Smarter Event", waar partners en klanten samenkomen om te ontdekken hoe hun software kan samensmelten met de OutSmart-technowonderen. Als Bas iets weet, dan is het wel hoe je slim kunt werken én plezier kunt hebben terwijl je dat doet.

Dus, als je op zoek bent naar de man die papierwerk heeft vervangen door pixels, zoek dan niet verder. Hij zal je waarschijnlijk begroeten met een glimlach en een idee voor de toekomst geven waar je wat mee kan!

Reserveer jouw ticket voor 2024!