WS NL 23 blog header 6x inspiratie
05 september 2023

6x inspiratie: hier moet je zijn op Work Smarter

Netwerken, bijleren, inspiratie opdoen en nieuwe softwareoplossingen ontdekken. Teamleader en 11 andere Visma-bedrijven staan tijdens Work Smarter klaar voor al je vragen, geven je de allerlaatste product updates en zorgen ervoor dat je weer helemaal mee bent met wat er leeft onder ondernemers en accountants. We zetten de 6 plekken waar jij moet zijn in de Werkspoorkathedraal voor je op een rij.

Zorg dat je erbij bent

Work Smarter stage

Speciaal ingericht voor ondernemers en hun teams. Hier kom je alles over onderwerpen zoals groei (zowel persoonlijk als van je bedrijf), ondernemersgeest, werkgeversimago, PR, leiderschap en nog veel meer. Met sprekers als mediamaker Sander Schimmelpenninck, team Jumbo-Visma CEO Richard Plugge, Nmbrs CPO Marieke Pepers en nog veel meer.

Accountancy stage

Dit podium richt zich op accountants en hun teams. Je ontdekt er diverse thema’s zoals cyberbeveiliging, A.I., robotica, duurzaamheid en employer branding van sprekers als Gina Doehkie, cybercrime-specialist, Jet Bouwman, marketingstrateeg bij Visma en Jacob Nyman, AI Director van Visma.

3 workshop domes

Naast luisteren naar experts, kan je ook zelf aan de slag in een van de drie workshop domes op Work Smarter. Alle aanwezige Visma-bedrijven organiseren daar praktische workshops waar je meteen mee aan de slag kan.

Growth dome

In deze workshops ontdek je hoe je je zaak laat groeien door je leads beter op te volgen met web2lead-integraties, je cashflow gezond te houden, en sneller te verkopen dankzij slimme software voor offertes onder andere.

Future dome

Klaar voor de toekomst? AI is vandaag al onmisbaar voor tal van ondernemingen en accountants, maar op welke manieren kan je artificiële intelligentie nog aanwenden in je zaak? En hoe kan je verder inzetten op duurzaamheid?

Digital dome

Ontdek hoe innovatieve betalingsherinneringen de toekomst van debiteurenbeheer beïnvloeden. Automatiseer je administratie met digitale werkbonnen, van offerte tot factuur, voor een efficiëntere workflow.

De andere bezoekers

Om te netwerken natuurlijk! Honderden gelijkgestemde ondernemers en accountants komen samen in de Werkspoorkathedraal. En inspiratie (of nieuwe business) vind je natuurlijk niet enkel op het podium of in de domes, maar ook bij elkaar.

Zodra je je ticket hebt gekocht, kan je al in contact komen met de andere aanwezigen en de partners. Je ontvangt een link in je mailbox met de nodige informatie en dan kan het netwerken (vandaag al) beginnen.

Zorg dat je erbij bent